Ga naar content
Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Glas-in-lood / gekleurd glas

Glas-in-lood en gekleurd glas

Glas-in-lood geeft uw huis of kantoorpand een authentieke sfeer en uitstraling. Dat geldt niet alleen voor oude panden. Ook nieuwe huizen en kantoorpanden worden weer steeds vaker voorzien van glas-in-lood. Maar waar laat u dit nieuw maken? Van den Berg Glas verzorgt dit voor u. Ook als het gaat om restauratie. We werken hiervoor samen met een zeer ervaren specialist. Liever modern? Kies dan voor gekleurd glas. Wij geven uw huis of kantoor de uitstraling die u wenst.

Glas in lood

Een glas-in-loodraam bestaat uit stukken glas in een loodlijst. Vrijwel elk ontwerp en elke kleur is mogelijk. U kunt zelf een ontwerp aandragen óf u kunt zich laten inspireren. Er is ook glas-in-lood in isolatieglas. De voordelen: geen tocht, eenvoudige reiniging, minder kans op breuk en natuurlijk: zeer goede isolatiewaarde.

Gekleurd glas

Met gekleurd glas breng je licht, sfeer én kleur in huis. Gekleurd glas is glas dat al tijdens de productie is gekleurd. Wij leveren gekleurd glas in diverse diktes en kleuren. Als enkelglas, isolatieglas en gehard glas. En dus geschikt voor uiteenlopende toepassingen.
 

Glas-in-lood of gekleurd glas voor uw huis of kantoor?
Neem vrijblijvend contact op

  • Advies op maat
  • Geen voorrijkosten
  • Gratis inmeten