Ga naar content
Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Over ons

Glas is fascinerend. Het biedt uitzicht en geeft een gevoel van ruimte. Het laat licht toe. En glas beschermt. Tegen wind, regen en kou. Tegen brand en inbrekers. Wat uw wensen en eisen ook zijn, Van den Berg Glas adviseert, levert én plaatst. Dat doen we voor aannemers en schildersbedrijven op de Veluwe. Voor MKB, groothandel en overheid. En voor particulieren. Wat ons kenmerkt? Onze persoonlijke en daadkrachtige aanpak. Wij zetten graag een stap extra, met liefde voor ons vak.

opgericht in
2002
Meer dan
650 projecten gerealiseerd
actief ook voor u
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt

Allround glashandel en glaszetter

Van den Berg Glas is een allround glashandel en glaszetter met een uitgebreid diensten- en productenpakket. We zijn toegankelijk voor zowel aannemers, MKB-bedrijven en groothandels als particulieren. We plaatsen met evenveel zorg en enthousiasme één enkele ruit of glasdeur als de ramen of glaswanden voor een groter nieuwbouw- of renovatieproject. Voor wie we ook werken, we houden van flexibiliteit en snelheid. Vanuit onze vakkennis denken we mee en bieden we oplossingen. En natuurlijk kunt u rekenen op de kwaliteit van ons werk en onze producten.

Ook complexe glastechnische vraagstukken

Behoefte aan specialistische expertise voor een complex glastechnisch vraagstuk? Van den Berg wordt veelvuldig gevraagd voor zeer specialistische projecten op het gebied van glaszetten. Deze vragen komen uit heel Nederland. Denk bijvoorbeeld aan complex maatwerk met brandwerend glas, beveiligingsglas of inbraak- en uitbraakwerend glas. Daag ons gerust uit, graag zelfs!

Glas, een fascinerend product

Wat ons drijft? Onze fascinatie voor glas. Want zeg nou zelf, glas is toch een boeiend en veelzijdig product? Glas is overal; in allerlei gedaanten en met uiteenlopende functies. Glas zorgt voor sfeer en decoratie. Het isoleert. En glas biedt veiligheid. De functie van het glas bepaalt de samenstelling en de uitstraling. We vinden het prachtig om u vakkundig en helder te adviseren. Helder als glas.

 

Kennismaken met Van den Berg Glas?
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

 

Direct offerte aanvragen
Bel ons: 0341 - 454 476 (Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:00)