Ga naar content
Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Glashandel

  • Advies op maat
  • Geen voorrijkosten
  • Gratis inmeten

Glashandel Harderwijk

Nieuwbouw, renovatie of vervanging? Wij leveren het glas dat u nodig heeft, van gangbaar tot zeer specialistisch. Dit doen we voor zowel omvangrijke als kleinschalige projecten. Ook voor een enkel glaselement kunt u bij ons terecht. We zijn actief op de hele Veluwe. Wij helpen mensen en bedrijven uit Harderwijk, Putten, Ermelo, Nunspeet en Zeewolde regelmatig aan het benodigde glaswerk. 

Voor aannemer, schilder, bedrijf en overheid

Als glashandel leveren wij aan zowel aannemers, schildersbedrijven, MKB-bedrijven als overheidsinstellingen. Zij waarderen onze veelzijdigheid, stiptheid en servicegerichtheid. En ons kwaliteitsbewustzijn. Met onze vakkennis denken we verregaand mee met onze opdrachtgevers. Bijvoorbeeld als er een onverwachte uitdaging op uw pad komt. Of omdat uw planning verschuift.

Alle soorten glas (gangbaar en speciaal)

Welk glas heeft u nodig? Vertel het ons en wij leveren. U kunt bij ons namelijk terecht voor alle mogelijke glassoorten. Denk bijvoorbeeld aan:


We adviseren u graag over de beste oplossing voor uw project. Heeft u speciaal glas nodig? Daag ons gerust uit.Geen opdracht is te complex

Wij houden wel van een uitdaging. Reden waarom opdrachtgevers door heel Nederland ons weten te vinden voor het oplossen van complexe vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan complex maatwerk met veiligheidsglas, brandwerend glas of inbraakwerend glas

Glas bestellen bij Van den Berg Glas

Glas bestellen? Van den Berg Glas is een compact bedrijf met een persoonlijke klantbenadering en een daadkrachtige aanpak. Bel ons gerust voor advies over glassoorten en de toepassing ervan. We denken verregaand met u mee, ook als het ingewikkeld is.