Ga naar content
Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Glaszetter

  • Advies op maat
  • Geen voorrijkosten
  • Gratis inmeten

Glaszetter voor aannemer, bedrijf en particulier 

Of het nu gaat om (grootschalige) nieuwbouw, verbouw of vervanging, Van den Berg Glas is graag uw glaszetter. Wij werken voor aannemers, MKB-bedrijven, groothandels en particulieren op de hele Veluwe. Zo zetten wij glas in Harderwijk, Nunspeet, Ermelo en Putten. U kunt rekenen op onze leverbetrouwbaarheid en het meedenken tijdens het proces.

Voor nieuwbouw en verbouw

We worden veelvuldig ingeschakeld voor zowel grotere als kleine nieuwbouw- en renovatieprojecten. Dit dankzij onze kennis en ervaring, onze zorgvuldigheid en onze efficiënte manier van werken, binnen uw strakke planning. We zijn thuis op de bouwplaats en begrijpen de belangen. We stellen ons flexibel op en denken verregaand met u mee. Bijvoorbeeld als er een onverwachte uitdaging op uw pad komt. Of omdat uw planning verschuift.

Ook voor vervanging van een kapot raam (voor bedrijf en particulier)

Een kapot raam komt altijd op een onhandig moment. Dan kunt u rekenen op Van den Berg Glas. We leveren nieuw glas en we plaatsen het. Bel en we komen langs! 

Alle soorten glas

Van den Berg is een allround glaszetter. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor alle mogelijke soorten glas. Zoals isolatieglas, veiligheidsglas, inbraakwerend glas, figuurglas, glas-in-lood en gekleurd glas. We adviseren u graag over de beste oplossing voor uw project. En heeft u speciaal glas nodig? Daag ons gerust uit.

Glaszetten via Van den Berg Glas

Glaszetten is een specialisme. Dat geldt vooral voor het plaatsen van isolatieglas. Onze medewerkers hebben het vakmanschap en zijn VCA-gecertificeerd. We werken zeer zorgvuldig en met de beste materialen.