Ga naar content
Morsestraat 4
3846 CW Harderwijk

Glashandel Harderwijk

  • Advies op maat
  • Geen voorrijkosten
  • Gratis inmeten
Bent u bezig met met nieuwbouw, renovatie of vervanging? Onze glashandel in Harderwijk levert alle soorten glas dat u nodig heeft: van gangbaar tot speciaal glas. Van den Berg Glas doet dit voor zowel grote projecten als kleinschalige projecten. Ook voor een los glas element kunt u terecht bij onze glashandel in Harderwijk. Wij zijn actief op de hele Veluwe. Wij hebben veel tevreden opdrachtgevers in Ermelo, Putten, Harderwijk, Zeewolde en Nunspeet geholpen aan schitterend glaswerk!


Glashandel voor aannemer, schilder, bedrijf en overheid

Onze glashandel in Harderwijk levert glas aan aannemers, schilders, bedrijven en overheidsinstanties. Van den Berg glas staat bekend om de veelzijdigheid in de dienstverlening. Wij leveren en werken stipt en leveren de beste service. Wij denken altijd met u mee. Onze glashandel in Harderwijk gaat altijd voor de beste kwaliteit. 


Glashandel Harderwijk: ons aanbod

Bent u op zoek naar een specifiek soort glas? Of bent u aan het oriënteren? U kunt bij onze glashandel in Harderwijk terecht voor alle soorten glas. Wij leveren:
 
Wij adviseren u over de beste oplossingen voor uw project of klus. Heeft u speciale wensen? Onze glashandel in Harderwijk helpt u graag verder, wij nemen elke uitdaging aan. 

 

Glas bestellen bij de glashandel in Harderwijk?

Wilt u glas bestellen bij Van den Berg Glas? Wij helpen u graag verder met een persoonlijke benadering en een daadkrachtige aanpak. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan